lördag 28 april 2012

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Unicef har just nu en kampanj som gör att 95 barn har möjlighet till stelkrampsvaccin för varje person som bloggar om det. Detta tycker SB är en riktigt bra kampanj då det hjälper att sprida ett bra budskap och hjälper drabbade barn. 

Det är precis sånt här SB försöker jobba med, sprida budskap över internet och sociala medier för att på ett snabbt och smidigt sätt nå ut till en stor massa.
Så gör som SB och ta upp detta på din blogg.
Info om kampanjen och hur du hjälper till hittar du i texten nedan.

~~~~

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.

Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)

***
Gustaf

2 kommentarer:

  1. Svar
    1. En sån här lätt sak borde alla som bloggar (som känner till kampanjen) göra! :)

      Radera