söndag 3 juni 2012

nyhetsbrev v.22 - En händelserik vecka.


Denna vecka har det hänt mycket på SB! Ny punkt på bloggen, del 2 av SB:s serie: "Planerat åldrande, ett hot mot människa och miljö" är släppt. Samt var vi igår på Yennenga Networkern Edo Bumbas tillställning i Göteborg, Africa market place.
  • SB frågan är en ny punkt som SB testar just nu. Det innebär att SB släpper en aktuell fråga varje fredag på alla sociala sidor samt bloggen. Sen får läsarna kommentera och ge sina tankar, antingen en mening eller längre om man vill. Sen sammanställs alla kommentarer och läggs upp på bloggen. Detta är ett test och kommer tas bort om det inte finns intresse för det.
  • Del 2 är släppt av SB:s serie "Planerat åldrande, ett hot mot människa och miljö". För dig som missat det så är det en serie i 5 delar som handlar om konsumtion och industrins sätt för att få oss att köpa mer. Samt baksidan med vårt handlande.Del 1 hittar du här, och del 2 hittar du här.
  • I Lördags så var SB på African market place som annordnades av Edo Bumba (Yennenga Networker). Det var en heldag i Afrikanskt tema med sång och dans! Du hittar SB:s inlägg om tillställningen här.
  • SB har fått en fotograf som hjälper till att ta bilder till SB:s olika inlägg när det behövs. Ni kanske har sätt hans namn i de senaste inläggen. Fabian Olesen, tryck på hans namn för att komma till hans flickr för att se andra foton han tagit. Du hittar hans Flickr och mail under kontakt-sidan här på SB.
På Onsdag kommer del 3 av serien och den kommer gå in på konsumtion från 50-talet och framåt. Kom gärna tillbaka då eller håll utkik på SB:s sociala sidor.

***
Gustaf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar